СГ «ТАС» оплатила лікування клієнтки у Австрії

СГ «ТАС» оплатила лікування клієнтки у Австрії

Страховий випадок із застрахованою за договором TAS-Travel дівчиною стався під час відпочинку на одному з австрійських гірськолижних курортів. Спускаючись з гори, вона підвернула ногу, тож вимушена була звернутися до лікаря. Оглянувши травмовану ногу, хірург наполіг на невідкладному оперативному втручанні.

Отримавши відповідні документи, Страхова група «ТАС» оперативно здійснила виплату належного за договором страхування виїжджаючих за кордон відшкодування, компенсувавши вартість проведеної операції та інших медичних послуг, наданих австрійськими медиками, в розмірі 223 319 грн.

Нагадаємо, договір TAS-Travel забезпечує комплексний страховий захист подорожуючих під час поїздок за кордон. Зокрема йдеться про страхування медичних витрат та страхування від нещасних випадків. Крім того, в рамках договору TAS-Travel клієнти СГ «ТАС» можуть застрахувати свою цивільну відповідальність перед третіми особами на час поїздки, а також застрахувати майно, що залишається в Україні у вказаний період без нагляду.