За пошкоджений вогнем Mitsubishi СГ «ТАС» виплатила понад 123 тис. грн

За пошкоджений вогнем Mitsubishi СГ «ТАС» виплатила понад 123 тис. грн

Спеціалісти Страхової групи «ТАС» врегулювали страховий випадок із застрахованим за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» автомобілем Mitsubishi Outlander, пошкодженим внаслідок пожежі.

Надзвичайна подія сталася в Ужгороді. Залишивши своє авто на парковці перед торговельним центром, страхувальник СГ «ТАС» аж ніяк не міг передбачити, що буквально за кілька хвилин його машину охопить полум‘я. Вогонь спалахнув в авто, що стояло поруч з автівкою клієнта СГ «ТАС», та за кілька секунд вже переметнувся на сусідні транспорті засоби. На щастя, пожежу вдалося ліквідувати досить швидко. Втім, заподіяти збитки їй все ж вдалося. Зокрема, власникові Mitsubishi було заподіяно шкоди на суму 123395 грн.

Саме цю суму Страхова група «ТАС» за тиждень після настання страхової події й перерахувала своєму страхувальникові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, програма «5 зірок» популярного договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» забезпечує всебічний страховий захист автомобіля на дорозі та передбачає розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування, самостійний вибір СТО страхувальником тощо.