СГ «ТАС» відшкодувала домовласнику вартість згорілого житла

СГ «ТАС» відшкодувала домовласнику вартість згорілого житла

Понад 300 тис. грн виплатила Страхова група «ТАС» мешканцю Житомирської області, чий будинок було знищено в результаті пожежі.

Займання виникло на горищі будівлі – і буквально за лічені хвилини полум’я перекинулося на дах будинку, а потім і на житлові приміщення. На щастя, внаслідок пожежі ніхто з мешканців будинку не постраждав, чого не можна сказати про саму споруду. Незважаючи на те, що пожежні оперативно прибули на виклик, вогонь встиг накоїти лиха, практично повністю знищивши приміщення, а також прибудову, розміщену поблизу.

Втім, платити з власної кишені за капітальний ремонт житла його власникові не довелося – завдяки вчасно оформленому договору «Повний житлозахист» від Страхової групи «ТАС». Страховик, вивчивши обставини інциденту, визнав випадок страховим та виплатив належне за договором відшкодування в розмірі заподіяних домовласникові збитків, що склали 304365 грн. При цьому 30000 грн клієнт, згідно з умовами договору, отримав на першочергові витрати фактично одразу після повідомлення про те, що застраховане майно знищено і приміщення непридатне до житла.

Нагадаємо, договір страхування майна «Повний житлозахист» - це унікальна розробка спеціалістів Страхової групи «ТАС», що являє собою програму-конструктор та містить опції, аналогів яким на вітчизняному страховому ринку немає. В рамках договору власники житла можуть убезпечити себе на випадок пошкодження або знищення свого майна в результаті пожежі, затоплення, стихійних явищ, протиправних дій третіх осіб тощо. Крім того, за умовами договору «Повний житлозахист» власники житла можуть застрахувати свою відповідальність перед третіми особами – наприклад, на випадок пошкодження майна сусідів внаслідок експлуатації об’єкту страхування.

Додамо, що договір «Повний житлозахист» також передбачає розширене покриття ризиків пожежі та дії води з необережності клієнта та при проведенні ремонтних робіт в застрахованому приміщенні.

Серед інших переваг договору також варто відзначити незастосування коефіцієнту зносу при визначенні суми відшкодування – клієнт отримує гроші за своє пошкоджене або знищене майно в розмірі його вартості в новому стані та за актуальними цінами.