СГ «ТАС» виплатила понад 581 тис. грн за пошкоджений в ДТП Opel

СГ «ТАС» виплатила понад 581 тис. грн за пошкоджений в ДТП Opel

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС».

Аварія, в якій зазнав численних пошкоджень застрахований за договором «Правильне КАСКО» автомобіль Opel Zafira, сталася на трасі в Житомирській області.

З другорядної дороги на трасу, якою рухався мінівен,несподівано на чималій швидкості вискочив автомобіль Fiat. Незважаючи на те, що обидва водії екстрено загальмували, уникнути лобового зіткнення не вдалося. В результаті аварії було серйозно пошкоджено передню частину кузову Opel: деформовано обидва передні крила та обидві двері, капот, розбито бампер, лобове скло, решітку радіатора, протитуманні та блок-фари.

Згідно з висновком експертизи, сума збитку власника автомобіля в результаті аварії склала 581190 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в передбачений договором страхування строк перерахувала своєму клієнтові належне страхове відшкодування в повному обсязі.

Нагадаємо, за даними профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку автострахування України. Зокрема, за підсумками 2018 року СГ «ТАС» стала безперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки», посіла перше місце за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та традиційно увійшла в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО.

Додамо, що, за статистикою, щоденний обсяг виплат СГ «ТАС» за укладеними договорами страхування сягає 2,18 млн грн, з яких 1,83 млн грн відшкодувань припадають на договори автострахування.