СГ «ТАС» виплатила понад 1,38 млн грн за пошкоджений вантаж

СГ «ТАС» виплатила понад 1,38 млн грн за пошкоджений вантаж

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» за договором страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів.

Інцидент, згодом визнаний страховим випадком, стався на території Словаччини. Вантажний автомобіль MAN TGX, що належав перевізнику, відповідальність якого було застраховано СГ «ТАС», потрапив в серйозну ДТП. На слизькій після дощу дорозі вантажівку занесло, водій не зміг її втримати, в результаті чого важка машина перевернулася. Окрім безпосередньо самого автомобіля, внаслідок аварії було пошкоджено товар, який перевозився ним.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про пригоду, одразу взялася за вивчення обставин справи та, визнавши подію страховою, оперативно врегулювала збиток, виплативши належне за договором страхування відшкодування в розмірі 1383420 грн.

Нагадаємо, за даними видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя СГ «ТАС» активно продовжує зміцнювати свої позиції серед провідних страховиків країни. Так, компанія посіла третє місце на ринку за обсягом чистих страхових премій, стала «срібним» призером на ринку страхування фізичних осіб та стала другою як за сумою платежів, так і за обсягом виплачених відшкодувань  за договорами автострахування – ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та КАСКО.