СГ «ТАС» виплатила понад 530 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

СГ «ТАС» виплатила понад 530 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Страхове відшкодування в розмірі 534910 грн днями виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, власникові автомобіля Land Rover Range Rover, за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Аварія, в результаті якої було пошкоджено застрахований позашляховик, в одному з районних центрів Київської області. Повертаючись на своєму авто пізнім вечором додому, на погано освітленій вулиці водій несподівано був засліплений світлом фар автівки, що виїхала йому назустріч. Втративши на мить контроль над машиною, водій вже не зміг впоратися з керуванням, в результаті чого великий автомобіль з’їхав з дороги та врізався в дерево на узбіччі. Внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину авто: капот та бампер.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, оперативно взялася до розгляду справи та врегулювала збиток, виплативши страхувальникові належне відшкодування.

Залишається додати, що Land Rover Range Rover було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. Так, програма «1 зірка», насамперед, розрахована на водіїв, які вважають за необхідне страхувати своє авто виключно на випадок знищення або викрадення. Програма «2 зірки» також захищає на випадок пошкодження авто. В свою чергу, «3 зірки», окрім іншого, надає можливість автовласникові отримати страхову виплату без надання довідок поліції. «4 зірки» забезпечує захист на випадок будь-яких пошкоджень авто, спричинених різними обставинами. Водночас «5 зірок» передбачає, окрім всього вказаного вище, розширене страхове покриття та прискорену виплату страхового відшкодування – впродовж п’яти днів.