Страхова група «ТАС» виплатила 181,9 тис. грн за договором КАСКО

Страхова група «ТАС» виплатила 181,9 тис. грн за договором КАСКО

Днями Страхова група «ТАС» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 181,9 тис. грн страхувальникові, автомобіль якого отримав серйозні пошкодження внаслідок аварії, що сталася в столиці Угорщини Будапешті.

Перебуваючи у відпустці за кордоном, клієнт СГ «ТАС» не врахував дорожню ситуацію, в результаті чого допустив аварію: його Citroën врізався в автомобіль, що їхав попереду. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передню частину автівки клієнта, втім, завдяки оперативній кваліфікованій консультаційній допомозі співробітників СГ «ТАС» страхувальнику досить швидко вдалося владнати всі питання, пов‘язані з аварією та врегулюванням заподіяних збитків.

В рамках укладеного договору КАСКО «Зелений коридор» Страхова група «ТАС» в мінімальний термін здійснила виплату належного страхового відшкодування, нівелювавши негативні наслідки ДТП для свого страхувальника.
Нагадаємо, договором «Зелений коридор» передбачене покриття максимального переліку страхових ризиків та нульова франшиза. Серед інших переваг договору слід відзначити опцію додаткового сервісу «Допомога в дорозі», що включає в себе організацію страховиком технічної допомоги в дорозі, в тому числі послуг евакуатора, а також виклик екстрених служб, таксі, замовлення квитків, готелів, навігацію в дорозі тощо. Сума збитку внаслідок страхового випадку в рамках договору «Зелений коридор» визначається за рахунками СТО, а страхові виплати в разі пошкодження скляних елементів автівки, зовнішніх освітлювальних приборів, дзеркал та лакофарбового покриття здійснюються страховиком без довідок компетентних органів. При цьому всі строки виплати страхового відшкодування за договором мінімальні – від 5 до 25 днів.