СГ «ТАС» отримала «Фінансовий Оскар» в номінації «Виплата року»

СГ «ТАС»  отримала «Фінансовий Оскар» в номінації «Виплата року»

Вагомі досягнення Страхової групи «ТАС» в сфері врегулювання страхових випадків відзначені премією «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес».

У відповідному рейтингу страховиків, який оприлюднило видання, СГ «ТАС» посіла почесне друге місце. Як зазначають експерти, при формуванні ТОП-5 найкращих з кращих страхових компаній за показником виплат враховувались не лише окремі великі відшкодування, які було здійснено минулого року, але й такі параметри, як валові виплати, рівень виплат, оперативність та якість врегулювання збитків.

Нагадаємо, загальний обсяг страхових відшкодувань СГ «ТАС» за 2018 рік сягнув 545,45 млн грн, що на 46,9% перевищує суму виплат компанії за 2017 рік. Зокрема за полісами обов’язкової «автоцивілки» торік було відшкодовано 201,11 млн грн, за договорами КАСКО – 127,86 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 127,48 млн грн.
Водночас варто зазначити, що СГ «ТАС», усвідомлюючи, наскільки важливе значення для клієнта, як швидко і в якому обсязі страховик відшкодовує збитки, активно працює над оптимізацією процедури виплат та скороченням строків їх отримання клієнтом. Так, сьогодні середній строк виплати відшкодування з обов’язкової «автоцивілки» в СГ «ТАС» складає 38 днів, за договорами КАСКО – 14, що є чи не найкоротшим терміном врегулювання страхових випадків по ринку.
Додамо, що найкрупнішою виплатою Страхової групи «ТАС» за минулий рік стало відшкодування в розмірі 1 174 918 грн за договором страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів.

Інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, стався на території Словаччини: вантажний автомобіль Volvo, що належить вітчизняній транспортній компанії, яка спеціалізується на перевезеннях вантажів, потрапив в ДТП. Водій вантажівки на слизькій дорозі не впорався з керуванням, втратив контроль над машиною, в результаті автомобіль занесло, і він перевернувся на узбіччя. Внаслідок аварії було суттєво пошкоджено як сам автомобіль, так і вантаж, що ним перевозився, зокрема зіпсовано упаковку товару.