СГ «ТАС» виплатила 395 тисяч грн за пошкоджений Audi

СГ «ТАС» виплатила 395 тисяч грн за пошкоджений Audi

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС».

Аварія із застрахованим за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» автомобілем Audi Q7 сталася на Тернопільщині. Водій позашляховика, здійснюючи обгін, виїхав на узбіччя, де врізався в пінь дерева. В результаті сильного удару було серйозно пошкоджено передню частину автомобіля. За висновком експертів, збиток страхувальника внаслідок ДТП сягнув 394920 грн.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про подію, оперативно взялася за її врегулювання. Вивчивши обставини справи, компанія визнала випадок страховим і в передбачений умовами договору строк здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі заподіяних власникові автомобіля збитків.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» посідає особливе місце в продуктовій лінійці СГ «ТАС» та справедливо користується попитом у вітчизняних автовласників. Розроблений з урахуванням реальних потреб клієнтів та у відповідності до високих європейських стандартів автострахування, договір включає в себе п’ять програм – з різним наповненням та, звісно, різної вартості. Зокрема, програма «1 зірка» розрахована на автовласників, впевнених у власних силах і своїй водійській майстерності, які вважають за потрібне мати страховий захист виключно на випадок знищення чи викрадення авто. В свою чергу, за програмою «2 зірки» Страхова група «ТАС» також захищає майнові інтереси страхувальників у випадку пошкодження їх транспортного засобу внаслідок ДТП, протиправних дій третіх собі, стихійного лиха тощо. Автомобілісти, які обирають програму «3 зірки», до того ж можуть отримати виплату страхового відшкодування без надання довідки компетентних органів. Водночас за програмою «4 зірки» страховик забезпечує страховий захист авто також на випадок незначних пошкоджень внаслідок тих чи інших подіями.  Максимальний захист передбачає програма «5 зірок», що включає в себе розширене страхове покриття, в тому числі на випадок гідроудару, пошкодження шин, дисків, номерних знаків тощо,  опцію «Валютний коридор», VIP-сервіс,  а також прискорену виплату страхового відшкодування.