За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 267 тис. грн

За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 267 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за договором «Правильне КАСКО» вантажний автомобіль Scania, сталася на Волині.

На смугу, якою рухалася велика машина, несподівано з зустрічної смуги вилетіла автівка VW, водій якої, намагаючись здійснити обгін транспортного засобу, що рухався перед ним, не впорався з керуванням та не зміг втримати машину. В результаті зіткнення суттєвих пошкоджень зазнали обидва автомобілі. Зокрема у Scania внаслідок аварії було пошкоджено передню частину водійської кабіни: деформовано крило, одну з дверей, капот, бампер, розбито фари та решітку радіатора.

При цьому збиток власника вантажівки, за висновком експертів, склав 267466 грн. Саме цю суму і виплатила Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором КАСКО своєму клієнтові.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» наразі є одним з беззаперечних лідерів страхування України, зокрема в сегменті автострахування. Так, за статистикою, саме Страховій групі «ТАС» надає перевагу кожен десятий автовласник в країні при оформленні поліса «автоцивілки».

За результатами одинадцяти місяців поточного року СГ «ТАС» лише за полісами ОСЦПВ було залучено 436,43 млн грн страхових платежів. В свою чергу, за полісами «Зелена картка» страховик зібрав за вказаний період 255,43 млн грн премій, а за договорами страхування наземного транспорту – 224,5 млн грн. Таким чином, за підсумками січня – листопада частка договорів автострахування в портфелі компанії склала 72,44%.