СГ «ТАС» виплатила понад 920 тис. грн за договором страхування відповідальності перевізників

СГ «ТАС» виплатила понад 920 тис. грн за договором страхування відповідальності перевізників

Чергове велике відшкодування днями здійснила Страхова група «ТАС»: 928329 грн було виплачено страховиком за договором страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів.

Дорожньо-транспортна пригода із вантажним Volvo FH сталася на Львівщині. Водій ваговоза на слизькій дорозі не впорався з керуванням, в результаті чого автопоїзд перекинувся. Внаслідок аварії було серйозно пошкоджено як сам транспортний засіб, так і вантаж, що ним перевозився.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала подію страховою та виплатила належне за договором страхове відшкодування.

Нагадаємо, за статистикою, щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,82 млн грн відшкодувань, з яких 2,28 млн грн – за договорами автострахування: обов’язковою «автоцивілкою», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО. За даними профільного авторитетного видання Insurance TOP, такі обсяги відшкодувань є одними з найвищих на вітчизняному страховому ринку та забезпечують компанії гідне місце в ТОП-5 найбільших страховиків країни за сумою здійснених виплат.