За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила близько 298 тис. грн

За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила близько 298 тис. грн

Надзвичайна пригода із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Opel Insignia сталася в Ужгороді. Повернувшись ввечері з роботи додому, клієнт компанії залишив своє авто на ніч на звичному місці – парковці біля будинку. А пізно вночі йому зателефонували й повідомили, що машина палає. Як з’ясувалося в процесі опитування ймовірних свідків, за кілька хвилин до займання люди чули хлопок, після чого два автомобілі на стоянці спалахнули.

Пожежні, які оперативно прибули на виклик, швидко локалізували пожежу та загасили полум’я, але вогонь до цього моменту вже встиг заподіяти серйозної шкоди. Так, у Opel внаслідок пожежі було суттєво пошкоджено передню частину кузова, в тому числі крило, дзеркала, диски та шини передніх коліс, капот, бампер, решітку радіатора. У другої машини, що стояла поруч з авто клієнта СГ «ТАС», було пошкоджено задню частину кузова.

Представники служби з надзвичайних ситуації, які також прибули на місце пригоди, дійшли висновку, що авто зайнялися в результаті підпалу. Та поки правоохоронці займають розшуком зловмисників, Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, одразу взялася до вивчення обставин справи, за результатами чого випадок було визнано страховим і прийнято рішення про виплату клієнтові належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що склали 297894 грн. Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, за перші п’ять місяців поточного року Страховою групою «ТАС» було відшкодовано за укладеними договорами страхування 296,4 млн грн, з яких 241,17 млн грн – за договорами автострахування. Зокрема за полісами обов’язкової «автоцивілки» потерпілим було відшкодовано 120,08 млн грн, за договорами КАСКО – 81,28 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 39,81 млн грн.