СГ «ТАС» виплатила за розбите в ДТП авто 927 тис. грн

СГ «ТАС» виплатила за розбите в ДТП авто 927 тис. грн

Практика свідчить, що причиною страхового випадку на дорозі може стати що завгодно: порушення ПДР одним або одразу декількома учасниками дорожнього руху, несприятливі погодні умови, несправність машини, поганий стан дорожнього покриття, несподівана поява на дорозі неуважного пішохода або тварини тощо. Втім, іноді причиною аварій стають просто незначущі, на перший погляд, обставини, які інакше, аніж дрібницею, й назвати складно. Ось тільки до наслідків вони призводять подеколи просто катастрофічних.

Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» позашляховиком Toyota Sequoia сталася на трасі у Львівській області. Під час руху водій несподівано побачив на дорозі залишену кимось каністру. Чи то її там хтось забув випадково, чи то її просто викинули, незрозуміло й невідомо. Однак точно відомо, що водій, побачивши перешкоду на дорозі, викрутив кермо, або її об’їхати, але не втримав велику машину, внаслідок чого її занесло й викинуло в кювет. В результаті аварії було суттєво пошкоджено кузов позашляховика.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнавши випадок страховим, оперативно врегулювала його, виплативши автовласникові відшкодування в розмірі понесених ним внаслідок аварії збитків. Сума виплати склала 927021 грн.

Нагадаємо, СГ «ТАС» входить до числа лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених догорів страхування та сумі залучених за ними платежів, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Так, за статистикою за підсумками дев’яти місяців поточного року Страхова група «ТАС» щодня виплачує в середньому 3,32 млн грн відшкодувань, з яких 2,77 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.