СГ «ТАС» виплатила понад 350 тис. грн за розбитий в аварії кросовер

СГ «ТАС» виплатила понад 350 тис. грн за розбитий в аварії кросовер

Аварія, в якій було серйозно пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota RAV4, сталася в Запорізькій області.
Коли водій проходив поворот, його на чималій швидкості несподівано почав обганяти інший учасник дорожнього руху.

Намагаючись уникнути зіткнення, водій Toyota різко вивернув кермо, але не зміг втримати машину, і вона, наскочивши на бордюр, перевернулася. В результаті аварії автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень кузова: за висновком експертизи, збиток власника кросовера склав 358268 грн.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про пригоду, оперативно взялася до вивчення обставин інциденту. За результатом розгляду справи випадок було визнано страховим і прийнято рішення про виплату страхового відшкодування в обсязі понесених автовласником збитків.

Нагадаємо, СГ «ТАС» наразі посідає місце безперечного лідера ринку автострахування України, пропонуючи автовласникам широкий спектр страхових продуктів, розроблених з урахуванням їх побажань та у відповідності з їх потребами в страховому захисті на дорогах. Так, окрім цілої низки договорів КАСКО, розрахованих на різні сегменти автомобілістів – з різним досвідом за кермом, вимогами до рівня страхового покриття та фінансовими можливостями, СГ «ТАС» пропонує автовласникам унікальні комплексні продукти для забезпечення всебічного захисту в дорозі. Зокрема в рамках комплексного договору «Повний автозахист» водій в разі настання страхового випадку може, окрім додаткового захисту своєї відповідальності за шкоду, заподіяну третім особам, на суму до 1 млн грн, також отримати страховий захист свого залізного коня на суму 130 тис. грн. Крім того, умовами договору передбачено організацію та оплату страховиком медичної допомоги та лікування для страхувальника у випадку отримання ним травм в ДТП.