За викрадене авто СГ «ТАС» виплатила понад 767 тис. грн

За викрадене авто СГ «ТАС» виплатила понад 767 тис. грн

Навіть найсучасніші засоби безпеки авто, «крута» дорога сигналізація та цілодобова охорона на стоянці, на жаль, часто-густо не є запорукою того, що автомобіль  не викрадуть. В цьому нещодавно мав прикру нагоду переконатися один з клієнтів Страхової групи «ТАС» з Тернополя.

Збираючись у відрядження за кордон, він завбачливо залишив свій позашляховик Toyota Land Cruiser на стоянці під охороною. Однак це не вберегло дорогий автомобіль від викрадення. Повернувшись з відрядження, автовласник на парковці своє авто не знайшов, воно було викрадено невідомими зловмисниками. 

Всі заходи, вжиті викликаними на місце події поліцейськими, на жаль, бажаного результату не дали: автівку не було знайдено. Та, поки правоохоронці продовжують пошуки викраденого позашляховика, Страхова група «ТАС», де Toyota Land Cruiser було застраховано за договором «Зелений коридор», визнала інцидент страховим випадком та прийняла рішення про виплату клієнтові  відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Сума виплати склала 767340 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з визнаних лідерів вітчизняного ринку автострахування як за обсягом залучених платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань. За статистикою, щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами в середньому  близько 3 млн грн відшкодувань, з яких понад 87% - за договорами КАСКО, полісами «автоцивілки» та «Зеленою карткою».