СГ «ТАС» виплатила понад 321 тис. грн за викрадене авто

СГ «ТАС» виплатила понад 321 тис. грн за викрадене авто

Надзвичайна подія із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем Toyota Camry сталася в столиці.

Залишивши ввечері біля свого будинку автомобіль, страхувальник СГ «ТАС» ніяк не міг передбачити, що вранці на нього чекатиме неприємний сюрприз – авто зникло. Пошуки поліцією викраденої машини по гарячих слідах бажаних результатів не дали. За припущенням експертів, дванадцятирічну автівку, швидше за все, було викрадено зловмисниками з метою оперативно розібрати та продати по запчастинах.

Втім, завдяки оформленому в СГ «ТАС» договору страхування КАСКО власник зниклої машини не залишився сам на сам зі своїми проблемами. Страховик, вивчивши обставини справи, прийняв рішення про визнання події страховою та виплату належного за договором «Правильне КАСКО» страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків в сумі 321 240 грн.

Нагадаємо, продуктова лінійка СГ «ТАС» включає в себе чимало договорів, в тому числі з автострахування, побудованих за принципом конструктора, завдяки чому кожний автовласник може обрати для себе оптимальне страхове покриття, застрахувавши своє авто від певного переліку страхових ризиків, – і все це за прийнятною для нього ціною.