За пошкоджену Toyota СГ «ТАС» виплатила понад 330 тис. грн

За пошкоджену Toyota СГ «ТАС» виплатила понад 330 тис. грн

На перший погляд, обставини настання страхового випадку, нещодавно врегульованого Страховою групою «ТАС», декому можуть здатися навіть курйозними, якщо б не величезні збитки, спричинені ним. Справа в тому, що фактично впродовж однієї години застрахована Toyota Camry «встигла» двічі стати учасником ДТП!

Ця історія сталася в Києві. Допустивши невеличке зіткнення з іншим учасником дорожнього руху, клієнт СГ «ТАС» в очікуванні представників поліції, що мали оформити ДТП, включивши «аварійку», залишався на місці пригоди. Аж раптом в його автомобіль на чималій швидкості несподівано для всіх «влетіло» інше авто. Слід зазначити, що наслідки другої ДТП виявилися значно серйознішими, аніж першої: в результаті наїзду було пошкоджено обидва задні крила та кришку багажного відсіку машини, розбито заднє скло та обидва ліхтарі. Згідно з висновком експерта, збиток власника Camry внаслідок ДТП склав 332772 грн.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно і в повному обсязі відшкодувала клієнтові його збитки.

Автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
Нагадаємо, СГ «ТАС» вже давно посідає провідні позиції на ринку автострахування України. Так, за останніми даними профільного видання Insurance TOP, компанія є безперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки» та входить в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку КАСКО. Щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,37 млн грн відшкодувань, з яких 2,8 млн грн – за договорами автострахування.