СГ «ТАС» очолила рейтинг страховиків в 10 регіонах країни

СГ «ТАС» очолила рейтинг страховиків в 10 регіонах країни

Згідно з даними профільного видання Insurance TOP, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у всіх 24 регіонах країни, а в десяти з них й очолила їх.

Так, Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила своє лідерство на регіональних страхових ринках Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини, а також стала першою на Закарпатті, де за результатами 2018-го посідала друге місце. Цікаво, в багатьох з цих регіонах СГ «ТАС» не просто здобула престижне «золото», але й залишила далеко позаду навіть найближчих конкурентів. Так, обсяг надходжень СГ «ТАС», залучених впродовж 2019 року на Волині, на 39% перевищує суму премій, зібраних там компанією, що посіла другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці. Ще більшим є розрив між СГ «ТАС» та «срібним» призером регіональних «перегонів» страховиків на Кіровоградщині та Черкащині – 50,8% та 55,3% відповідно. Водночас розрив між СГ «ТАС» та страховою компанією, що стала другою за сумою надходжень по Хмельницькій області, виявився ще більшим – 84%. А показники, яких досягла компанія на Тернопільщині та Житомирщині , інакше як рекордними і назвати не можна: тут сума надходжень СГ «ТАС» перевищує обсяг премій, залучених найближчим конкурентом, в 3,15 та 3,16 рази відповідно!

В свою чергу, на Миколаївщині та Чернігівщині СГ «ТАС» утримує друге місце. Почесне «срібло» виборола компанія і на регіональних ринку Донеччини та Херсонщини, де за результатами 2018-го посідала третю позицію в рейтингу, а також на Рівненщині, де рік тому була четвертою.

Покращила свої позиції СГ «ТАС» і на регіональному ринку Львівщини, Вінниччини та Полтавщини, де за рік піднялася з четвертої сходинки рейтингу на третю.

Водночас в Дніпропетровській та Запорізькій областях компанія утримує п’яте місце на регіональному страховому ринку. Крім того, СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 страховиків у Київській, Одеській та Харківській областях, де раніше посідала шосту позицію, а також у Чернівецькій області, де за рік здолала одразу дві сходинки у рейтинговій таблиці.
Загалом, за даними Insurance TOP, за підсумками минулого року СГ «ТАС» покращила свої рейтингові позиції в 11 областях України, в інших регіонах позиції компанії залишилися незмінними.