СГ «ТАС» впевнено утримує лідерські позиції в ТОП-3 страховиків за обсягом чистих платежів

СГ «ТАС» впевнено утримує лідерські позиції в ТОП-3 страховиків за обсягом чистих платежів

За даними профільного видання Insurance TOP, за підсумками дев’яти місяців 2019 року Страхова група «ТАС» серйозно зміцнила свої позиції не тільки в окремих сегментах страхового ринку, зокрема, автострахуванні, а й за всіма основними показниками діяльності страхової компанії.

Так, СГ «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-3 страховиків України за обсягом залучених чистих платежів.
За розміром гарантійного фонду, що характеризує рівень платоспроможності страховика, компанія посіла друге місце на ринку.
Водночас за показником власного капіталу СГ «ТАС» посіла третю позицію серед вітчизняних страховиків. При цьому порівняно з аналогічними даними за відповідний період минулого року приріст власного капіталу компанії склав 41,64%.

Третє місце СГ «ТАС» посіла і за обсягом сформованих страхових резервів, що є гарантією належних виплат страхових відшкодувань за укладеними договорами страхування. Примітно, що за рік компанія збільшила свої страхові резерви майже в півтора рази – на 49,03%!

Таким чином, за всіма найважливішими показниками, що характеризують надійність страховика, його платоспроможність та стабільність, СГ «ТАС» підтвердила свої лідерські позиції серед страхових компаній України.
Нагадаємо, за даними Insurance TOP, Страхова група «ТАС» наразі є беззаперечним лідером ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», входить в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО та в ТОП-10 на ринку туристичного страхування, страхування на випадок хвороби та страхування від нещасних випадків.

Та, навіть зважаючи на досягнуті високі результати, компанія не зупиняється на досягнутому, перманентно збільшуючи свою частку ринку в усіх сегментах та планомірно підвищуючи всі свої показники.