СГ «ТАС» вчергове визнано лідером ринку обов‘язкової «автоцивілки»

СГ «ТАС» вчергове визнано лідером ринку обов‘язкової «автоцивілки»

Страхова група «ТАС» підтвердила звання лідеру ринку обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за внутрішніми та міжнародними договорами. Про це свідчать дані традиційного дослідження вітчизняного страхового ринку, результати якого були оприлюднені впливовим профільним виданням Insurance TOP.

Так, за підсумками 2017 року СГ «ТАС» зміцнила свої позиції на ринку ОСЦПВ, ставши «срібний призером» відповідного рейтингу. Нагадаємо, обсяг надходжень страховика за полісами обов‘язкової «автоцивілки» за минулий рік склав 290 335,7 тис. грн, що дозволило компанії піднятись порівняно з результатами 2016 року на одну сходинку у рейтинговій таблиці, посівши друге місце. Водночас страхові виплати СГ «ТАС» за полісами ОСЦПВ минулого року досягли позначки 128 284,2 тис. грн, що також є одним з найвищих показників на ринку.



Про зміцнення позицій страховика на ринку автострахування України свідчить й підвищення компанії в рейтингу компаній, що працюють на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Так, за результатами роботи в 2017 році, впродовж якого за відповідними договорами було зібрано 25 676,2 тис. грн платежів, СГ «ТАС» посіла третє місце в ТОП-30 на ринку добровільної «автоцивілки», тоді як за підсумками позаминулого року займала четверте.

В свою чергу, на ринку страхування «Зеленої картки» Страхова група «ТАС» продовжує утримувати безперечне лідерство – як за сумою страхових премій (245 145,1 тис. грн), так і за обсягом страхових виплат (95 390 тис. грн). Зазначимо, що першою на ринку «Зеленої картки» СГ «ТАС» стала ще у 2013 році і за цей час жодного разу не поступилася своїми позиціями.

Водночас на ринку страхування наземного транспорту СГ «ТАС» за результатами минулого року покращила свої позиції, перемістившись за рік з дев‘ятої сходинки рейтингу на восьму. Нагадаємо, обсяг страхових надходжень компанії за договорами КАСКО минулого року склав 168 677,7 тис. грн, сума виплачених за ними відшкодувань – 87 526,3 тис. грн.

Зауважимо, що 2017-й ознаменувався для Страхової групи «ТАС» справжнім проривом в продажах – за рік компанія залучила понад 1 мільярд платежів, що є одним з найвищих показників на вітчизняному страховому ринку.