СГ «ТАС» продовжує скорочувати строки виплат

СГ «ТАС» продовжує скорочувати строки виплат

Усвідомлюючи, наскільки важлива для страхувальників та потерпілих оперативність здійснення страховиком виплати, Страхова група «ТАС» активно працює над оптимізацією процедури відшкодування збитків та мінімізацією строків виплат. Так, за статистикою, протягом минулого року компанією було врегульовано 7820 страхових випадків за договорами страхування наземного транспорту, з яких 2543 випадки – за договорами «Легке КАСКО», що входить в комплексний договір «Повний автозахист».

При цьому середній строк виплати за договорами КАСКО склав 11 днів. Водночас середній термін врегулювання страхових подій за договорами «Легке КАСКО» в 2019 році склав 12 днів.

Цікаво, що 38% страхових випадків за договорами страхування наземного транспорту минулого року було врегульовано за 5 днів. При цьому у 49% випадках виплата за договором «Легке КАСКО» здійснювалась в термін до 5 робочих днів.

В свою чергу, середній строк врегулювання СГ «ТАС» збитків за полісами ОСЦПВ за підсумками минулого року склав 19 днів. Загалом в 2019 році Страховою групою «ТАС» було врегульовано 15 818 страхових випадків за полісами обов’язкової «автоцивілки», з яких 27%, пов’язаних з ремонтом авто, впродовж 5 робочих днів, 32% – протягом 15 днів.

Залишається додати, що за страховими подіями, що були оформлені європротоколом, виплати потерпілим у 35% випадків перераховувались страховиком в термін до 5 робочих днів, ще у 37% випадків – в термін до 15 днів. Загалом середній термін врегулювання страхових випадків за європротоколом в СГ «ТАС» за підсумками минулого року склав 13 днів.

Нагадаємо, за даними Моторного (транспортного) страхового  бюро України Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль входить до ТОП-5 страховиків, що найшвидше врегульовують страхові події за полісами ОСЦПВ, виплачуючи страхові відшкодування в термін значно менший, аніж передбачений законодавством.