СГ «ТАС» визнана лідером ринку з медичного страхування

СГ «ТАС» визнана лідером ринку з медичного страхування

Найавторитетніше ділове видання України - газета «Бізнес» - оприлюднило свій традиційний рейтинг лідерів вітчизняного фінансового ринку за результатами 2014 року.

Як зазначають експерти видання, минулий рік став найтяжчим за всю історію фінансового ринку країни: багато банків стали банкрутами, чимало страховиків були визнані неплатоспроможними.

Водночас, на думку аналітиків, саме така стресова ситуація дозволяє об’єктивно оцінити надійність страховиків, зрозуміти, хто дійсно спроможний відповідати за свої фінансові зобов’язання.

В основу рейтингу були покладені фінансові результати страхових компаній за минулий рік, зокрема, динаміка та обсяги страхових платежів і відшкодувань, рівень виплат, наявність та розмір резервів. Крім того, задля об’єктивності рейтингу до його формування були залучені авторитетні експерти – представники рейтингових агенцій, регулюючих органів, профільних асоціацій, фондових бірж та інвестиційних компаній тощо.

З усього переліку страхових компаній, що працюють на вітчизняному страхову ринку, експерти обрали десять найкращих – тих, що попри важкі часи продовжують в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, забезпечуючи їх надійним страховим захистом. І страхова група «ТАС» посіла гідне місце серед лідерів ринку!

Більше того – за досягнення та інновації в сфері добровільного медичного страхування СГ «ТАС» була визнана лідером ринку в цьому сегменті!

Отже, вітаємо себе та продовжуємо активно працювати!