Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 172,5 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 172,5 тис. грн

Страхове відшкодування в розмірі 172 551 грн виплатила днями Страхова група «ТАС» власникові вантажного автомобіля Scania, застрахованого за договором КАСКО.

Аварія, в якій було пошкоджено вантажівку, сталася в Дніпрі. Водій застрахованого СГ «ТАС» автомобіля не врахував дорожню обстановку, вчасно не зорієнтувався, внаслідок чого запізно загальмував та допустив зіткнення з автівкою Renault, що їхала попереду. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передню частину вантажівки, зокрема капот, передній бампер, радіатор.

Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за укладеним договором страхування наземного транспорту оперативно здійснила виплату страхового відшкодування в сумі вартості відновлювального ремонту вантажівки, прискоривши таким чином початок ремонтних робіт та мінімізувавши наслідки страхової події для свого клієнта.

Нагадаємо, згідно з рейтингом авторитетного профільного видання Insurance TОP, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку автострахування України як за розміром залучених страхових платежів, так і за обсягом страхових виплат.