Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА

Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА

31 серпня 2017 року рейтинговим комітетом агентства «Кредит-Рейтинг» було прийнято рішення про оновлення кредитного рейтингу Страхової групи «ТАС». Згідно з рішенням комітету довгостроковий кредитний рейтинг страховика за Національної рейтинговою шкалою підтверджено на рівні uaAА з прогнозом «стабільний».

Крім того, рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» також було підтверджено рейтинг надійності СГ «ТАС» на рівні uaAins.
В процесі оновлення рейтингів СГ «ТАС» експертами агентства була використана повна фінансова звітність страховика за І півріччя поточного року, а також внутрішня інформація, надана представниками страхової компанії.
Зазначимо, що оновлення рейтингів здійснюється кожні півроку.

Залишається додати, що кредитний рейтинг uaAА присвоюється лише компаніям з дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими учасниками ринку, а рейтинг uaAins свідчить про високу надійність страховика, його платоспроможність та здатність виконувати свої зобов‘язання за договорами страхування, а також про значні конкуренті переваги та високі фінансові показники.
Нагадаємо, за результатами І півріччя СГ «ТАС» було залучено 458,24 млн грн страхових платежів, виплачено в якості страхових відшкодувань 169,99 млн грн.