Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором КАСКО

Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором КАСКО

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований Страховою групою «ТАС» позашляховик Renault Duster, сталася на трасі в Черкаській області.

Рухаючись в потоці авто, водій Renault раптом помітив, що прямо на нього на чималій швидкості мчить Mazda. Як вже з’ясувалося пізніше, водій Mazda виїхав на смугу зустрічного руху, аби об’їхати численні вибоїни на дорозі. Щоб запобігти аварії, клієнт СГ «ТАС» різко вивернув кермо вліво. Однак уникнути зіткнення не вдалося. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передню частину застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля, в тому числі деформовано капот, бампер, розбито решітку радіатора, фари та вітрове скло. За розрахунком експертів, збиток страхувальника внаслідок інциденту, визнаного СГ «ТАС» страховим, склав 253 210 грн.

Страховик, вивчивши обставини справи, прийняв рішення про оперативну виплату належного страхового відшкодування в повному обсязі, таким чином прискоривши проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування порядку 2,11 млн грн. При цьому найбільша частка виплат припадає саме на договори автострахування, за якими компанія щодня відшкодовує в середньому 1,79 млн грн.