СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків в 10 регіонах України

СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків в 10 регіонах України

Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП-5 лідерів страхового ринку в 20 областях України з 24-х, при цьому в 10 регіонах компанія вчергове стала беззаперечним лідером «місцевих перегонів» страховиків. Про це свідчать щойно оприлюднені рейтинги профільного авторитетного видання Insurance TOP за результатами роботи ринку за дев’ять місяців 2019 року.

Отже, Страхова група «ТАС» за підсумками дев’яти місяців традиційно посіла перші місця на регіональних страхових ринках Волині, Луганщини, Житомирщини, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Безперечним лідером ринку стала СГ «ТАС» і на Миколаївщини, де ще рік тому була другою.

Варто зазначити, що в багатьох з цих регіонів Страхова група «ТАС» не тільки стала першою, а й обійшла конкурентів з просто колосальним відривом! Так, обсяг надходжень компанії на Кіровоградщині та Черкащині більш ніж на 51% перевищує суми зборів страховиків, які посіли другі сходинки відповідних рейтингів, а на Хмельниччині цей показник склав вже 87%! І це – не межа!
Так, на Житомирщині СГ «ТАС» залучила в 3 рази більше страхових платежів, аніж «срібний» призер «перегонів», а на Тернопільщині – в 3,23 рази!

В свою чергу, другою Страхова група «ТАС» стала на місцевих ринках Донеччини, Закарпаття, Чернігівщини, а також Рівненщини, де ще рік тому була третьою.

Почесну «бронзу» СГ «ТАС» здобула на Вінниччині, Полтавщині та Херсонщині. Водночас четверте місце компанія посіла на Львівщині. Крім того, за рік СГ «ТАС» зміцнила свої позиції і в Дніпропетровській області, де за підсумками дев’яти місяців минулого року була п’ятою, а наразі – вже четвертою.
Додамо, що до ТОП-5 найпотужніших страховиків регіону Страхова група «ТАС» увійшла також в Запорізькій області.