СГ «ТАС» стала лідером ринку в 10 регіонах України

СГ «ТАС» стала лідером ринку в 10 регіонах України

За даними рейтингу Insurance TOP, за підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» стала беззаперечним лідером страхового ринку у 10 областях України з 24.

Зокрема, компанія традиційно посіла перше місце за обсягами продажів на Волині, Житомирщині, Івано-Франківщині, Кіровоградщині, Луганщині, Миколаївщині, Сумщині, Тернопільщині, Хмельниччині та Черкащині.

При цьому відрив СГ «ТАС» від найближчих конкурентів в деяких регіонах виявився просто колосальним! Так, обсяг платежів, залучених компанією протягом шести місяців на Черкащині, на 47% перевищує суму надходжень страховика, що посів друге місце на регіональному страховому ринку. Відповідно, по Миколаївській області цей показник складає 49%, на Кіровоградщині – 55%, а на Хмельниччині – 91%! Але справжній рекорд встановила СГ «ТАС» на Житомирщині та Тернопільщині, де зібрала платежів в 2,95 та 3,41 рази відповідно більше, аніж страховики, що стали «срібними» призерами рейтингу.

Водночас на Донеччині та Закарпатті СГ «ТАС», за даними Insurance TOP, утримує другу позицію на місцевому страховому ринку. Крім того, друге місце компанія виборола і на Рівненщині та Чернігівщині, де рік тому була третьою.

Піднялася на наступну «сходинку» в рейтингу Страхова група «ТАС» і на Херсонщині, де раніше посідала четверте місце, а за підсумками січня – червня поточного року увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків регіону. Почесним «бронзовим» призером регіональних «перегонів» страховиків стала компанія також на Вінниччині та Полтавщині.

Відповідно, четверте місце СГ «ТАС» посіла у Львівській та Запорізькій областях, а також в Дніпропетровській, на місцевому страховому ринку якої раніше посідала п’яту сходинку.

Загалом за рік СГ «ТАС» покращила свої позиції в п’яти регіонах, в усіх інших областях України позиції компанії залишилися незмінними.