СГ «ТАС» виплатила близько півмільйона гривень за договором «ЄвроКАСКО»

СГ «ТАС» виплатила близько півмільйона гривень за договором «ЄвроКАСКО»

Несприятливі погодні умови часто стають причиною аварій на автошляхах. І навіть для досвідчених водіїв звичайна літня злива, що несподівано наздогнала в дорозі, може обернутися чималими проблемами та величезними збитками. Власне, саме така історія нещодавно трапилася з одним з клієнтів Страхової групи «ТАС», власником кросовера Peugeot 3008.

Інцидент стався на Львівщині. На слизькій після сильного дощу дорозі автомобіль повело, водій не зміг впоратися з керуванням та втратив контроль над машиною. В результаті авто в заносі перекинулося на дах, вилетіло на узбіччя та впало в кювет.
Чи варто казати, що внаслідок аварії кросовер зазнав численних пошкоджень кузова? Як засвідчила експертиза, загальний збиток автовласника в результаті ДТП склав 496 тисяч грн. Втім, платити з власної кишені за ремонт автівки, як і за її евакуацію з місця аварії, автомобілістові не довелось – завдяки наявності договору страхування «ЄвроКАСКО» від СГ «ТАС».

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала інцидент страховим випадком та прийняла рішення про виплату клієнтові понесених ним збитків в повному обсязі.

Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» кожен автовласник має можливість обрати одну з п’яти програм автострахування – різних за наповненням та ціною. Так, якщо за програмою «1 зірка» авто можна застрахувати виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення, то «п’ятизіркова» програма вже передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків та до того ж містить низку цікавих та вкрай корисних для автовласника опцій, в тому числі розширений сервіс, «СТО на вибір страхувальника», «Валютний коридор» тощо.