СГ «ТАС» оплатила дороге лікування своєї клієнтки в Туреччині

СГ «ТАС» оплатила дороге лікування своєї клієнтки в Туреччині

Звичайно, збираючись у відпустку за кордон, ми завжди налаштовуємось на шикарний  відпочинок та незабутні яскраві емоції, що подарує нам подорож. Втім, прикрі випадки, здатні вщент зруйнувати наші плани, на жаль, стаються і на відпочинку,  погрожуючи перетворити омріяну поїздку на купу проблем. Саме такий випадок нещодавно стався з клієнткою Страхової групи «ТАС», яка відправилась у відпустку в Туреччину.

Під час морської прогулянки на яхті дівчині тросом відірвало фалангу пальця на руці. Про інцидент було одразу повідомлено страховикові та в асистуючу компанію.

Водночас медики, яких було викликано на берег, оперативно доставили потерпілу в державну лікарню Фетхіє, де їй було надано першу допомогу. Однак постало питання термінової мікрохірургії: в лікарні, де перебувала дівчина, подібні втручання не здійснюються, тож представники асистуючої компанії почали пошуки найближчого мікрохірургічного центру для проведення необхідної операції. При цьому дуже важливо було, аби оперативне втручання здійснювалось не за кошти пацієнта, а за страховим полісом. Врешті-решт, було організовано транспортування потерпілої дівчини до медичного центру в Анталії, де їй і було проведено необхідну операцію за гарантією оплати наданих послуг від страховика.

Відзначимо, що дуже складна мікрохірургічна операція з реплантації пальця тривала понад шість годин і проводилась в два етапи.

Як зазначили самі медики, операція пройшла успішно – палець вдалося врятувати. Вартість операції за прайсом склала 27874,00 USD.  Водночас Страховою групою «ТАС» було організовано повернення застрахованої на територію України літаком. 

Залишається додати, що дівчина була застрахована СГ «ТАС» за програмою Extreme договору TAS-Travel.