Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 330 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 330 тис. грн

Досить прикро закінчилася несподівана «зустріч» клієнта СГ «ТАС», власника автомобіля Toyota Land Cruiser, зі стадом корів, яке переходило трасу, якою рухалася застрахована автівка. Інцидент стався на Одещині.

Зупинившись, аби пропустити худобу, клієнт Страхової групи «ТАС» аж ніяк не міг передбачити, що раптом одна з корів вирішить повернутися на дорогу. На жаль, незважаючи на всі зусилля водія та екстрене гальмування, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті аварії було серйозно пошкоджено передню частину позашляховика: розбито капот, блок-фару, деформовано крило та бампер.

За оцінкою експертизи, загальний збиток власника машини внаслідок аварії склав 330405 грн.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховою та в передбачений договором «ЄвроКАСКО» строк в повному обсязі перерахувала клієнтові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.
Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що передбачає розширене страхове покриття, найкоротші строки здійснення страхових виплат тощо.

Нагадаємо, за останніми даними, оприлюдненими профільним авторитетним виданням Insurance TOP, минулого року Страхова група «ТАС» зміцнила свої позиції на ринку автострахування України. Так, компанія очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», стала першою за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та увійшла в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО.