Страхова Група «ТАС» та Страхова Компанія «ТАС» (страхування життя) презентували страховим партнерам нові моделі співпраці та продукти з особистого страхування

Страхова Група «ТАС» та Страхова Компанія «ТАС» (страхування життя) презентували страховим партнерам нові моделі співпраці та продукти з особистого страхування

Київ. 18 грудня. В рамках передноворічних зустрічей, 18 грудня 2012 р. Страхова Група «ТАС» та Страхова Компанія «ТАС» (страхування життя) провели бізнес-сніданок для страхових партнерів (нон-лайф брокерів та консалтингових компаній) в Арт-залі французького ресторану Tres FRANCAIS. Захід відвідали понад 20 страхових партнерів. Під час заходу були презентовані оновлені продукти з особистого страхування (добровільного медичного страхування та страхування життя), а також оголошені основні напрямки співробітництва по програмі страхового партнерства.

«Це перший спільний проект страхових компаній, які входять до Інвестиційно-Фінансової Групи «ТАС». Нам приємно об’єднати зусилля та продуктові пропозиції обох Компаній. Завдяки такому комплексному підходу, я впевнений, ми зможемо надати своїм партнерам та корпоративним клієнтам набагато більше переваг від користування страховими послугами», – наголосив Голова Правління СК «ТАС» Андрій Власенко.

Страхова Компанія «ТАС» представила продукти для корпоративних клієнтів з інноваційними опціями. Зокрема, програми ризикового страхування життя «Стандарт Захисту», «ТАС-Оптимал» та «ТАС-Мед», кожна з яких передбачає багатосторонній страховий захист, можливість включення додаткових ризиків та бонусні пропозиції для страхувальників. Особлива увага була приділена оновленим страховим рішенням, які передбачають захист на випадок критичних захворювань та травматизму.

Страхова Група «ТАС» презентувала оновлений продукт з добровільного медичного страхування «ТАС – територія здоров’я», який включає надання амбулаторно-поліклінічної допомоги, медикаментозне забезпечення, невідкладну медичну, стаціонарну, стоматологічну допомогу та додаткові послуги, а також можливість самостійно обрати необхідні опції страхування.

«За результатами 9 місяців цього року наша Компанія збільшила збір премій з добровільного медичного страхування на 59%. Більше половини нашого портфеля з даного виду страхування сформували наші партнери – страхові брокери, – розповідає заступник голови Правління Страхової Групи «ТАС» Тетяна Новицька. – Тому ми зацікавлені в налагодженні більш тісної взаємодії та обміну інформацією з партнерами. Крім того, для нас важливою є можливість запропонувати більш широку лінійку спільних продуктів».

Всі партнери отримали персональні ТАС-карти, які дають можливість користуватись перевагами та привілеями дисконтної системи Групи: www.tascard.com.ua

Також був оголошений конкурс зі спеціальними умовами для страхових партнерів, який триватиме до 30 червня 2013 року з продажів пакетного страхування (ДМС + Страхування життя). Переможців визначать у номінаціях: «Пакетне страхування» (ДМС + Страхування Життя), «Найбільший об’єм залучених страхових платежів» та «Найбільша кількість заявок на корпоративне страхування» (по кожному виду страхування окремо).

В результаті зустрічі було домовлено про ряд ділових зустрічей щодо співпраці між страховими партнерами та представниками Компаній ІФГ «ТАС», а за підсумками анкетування гостей захід отримав найвищі оцінки.

СК «ТАС» та СГ «ТАС» у 2013 році планують розвиток нової моделі співробітництва та розробку унікальних пропозицій для корпоративних клієнтів в сегменті страхування життя та добровільного медичного страхування.

Довідка:

Страхова Група «ТАС» одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам більш 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов'язкового страхування.

• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 27 регіональних дирекцій і філій, 313 центрів продажів по всій території України, де працюють близько 1300 штатних фахівців і більше 2000 страхових агентів.

• За період січень-жовтень 2012 року Компанія зібрала 298,1 млн гривень страхових премій та виплатила 161,1 млн гривень страхових відшкодувань. За 2011 рік компанією зібрано 379,6 млн гривень страхових премій, виплачено 181,9 млн гривень страхових відшкодувань.

• СГ «ТАС» є членом Ліги страхових організацій України, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців і Бюро кредитних історій.