Головний приз конкурсу "Новорічний малюнок з ТАС" поїде до Кривого Рогу

Головний приз конкурсу "Новорічний малюнок з ТАС" поїде до Кривого Рогу

Вчора в Головному офісі Страхової Групи "ТАС" підбили підсумки конкурсу "Новорічний малюнок з ТАС". Конкурсна комісія на чолі з Головою Правління СГ "ТАС" Дмитром Грицутою переглянула близько 300 дитячих малюнків, що надійшли на конкурс з 18 дитячих закладів, де виховуються хлопці та дівчата, що залишилися без піклування батьків. Після тривалого обговорення, оскільки гарних робіт було чимало, відібрали найкращі з них.

Переможцем конкурсу було визнано малюнок під назвою "Веселий сніговик", який намалював 10-річний Владик Тирков, вихованець Міського комунального дитячого будинку №3 (м. Кривий Ріг), що надійшов із Криворізької філії СГ "ТАС". Цей хлопчик і отримає головний приз конкурсу - персональний комп'ютер.

Друге місце виборола робота Тетяни Куць (7 років, 1-Б клас школи-інтернату №9, м. Київ) надана на конкурс Київською Регіональною Дирекцією СГ "ТАС". І, нарешті, третє призове місце присуджено малюнку 13-річного Дмитра Оришка під назвою "Маскарад" (Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат 1-3 ступенів ім. Коцюбинського, с. Чернігів. Коцюбинського, с. Лісковичі), що надійшов на конкурс з Чернігівської філії СГ "ТАС". Призер конкурсу, який посів 2 місце отримає велосипед, а 3 місце - шкільний рюкзак. 

Нагадаємо, малюнки вихованців дитбудинків, присвячені Новорічним святам, на конкурс можна було надсилати з середини вересня до кінця жовтня в регіональні підрозділи Страхової Групи "ТАС". Малюнок, що посів 1 місце в цьому конкурсі, буде розміщено на новорічній корпоративній листівці СГ "ТАС".

"Зовсім нелегко було обрати найкращий малюнок, тому що хороших, яскравих, цікавих робіт прийшло на конкурс дійсно багато, - сказав після підбиття підсумків конкурсу "Новорічний малюнок з ТАС" Голова Правління СГ "ТАС" Дмитро Грицута. - Наприклад, практично кожен малюнок із Кривого Рогу заслуговує на похвалу. Дуже гарні роботи надіслали хлопці з Києва, Чернігова, багатьох інших міст України. Для того, щоб заохотити всіх учасників конкурсу, які справді постаралися зробити чудові роботи, ми прийняли рішення відправити кожному з них солодкі призи. А переможці конкурсу отримають свої заслужені нагороди вже скоро в урочистій обстановці. Мені особисто дуже сподобався малюнок "Веселий сніговик", який прикрасить корпоративну новорічну листівку Компанії цього року. На мій погляд, це буде найкрасивіша, найяскравіша і найвеселіша листівка з усіх тих, що ми робили раніше".

З малюнків, що надійшли на цей конкурс, зроблять пересувну виставку, яка протягом 3-х місяців демонструватиметься спочатку в Головному офісі СГ "ТАС", а потім у регіональних підрозділах Компанії.

"Ми вирішили не залишати малюнки на запорошених полицях, а влаштувати їхню виставку, яка б проїхала всіма нашими регіональними підрозділами, заряджаючи оточуючих гарним настроєм і вірою в правильність наших дій, - сказала заступник начальника Управління маркетингу СГ "ТАС" Ірина Королько. - Адже діти, як не банально це звучить, - наше майбутнє, і підтримувати це майбутнє завжди правильно і приємно".

Наша довідка.

Перелік дитячих закладів, вихованці яких взяли участь у конкурсі "Новорічний малюнок з ТАС":

Регіональний підрозділ СГ "ТАС" Кількість учасників Назва дитячого закладу
Горлівська філія 6 Надія
Київська РД 19 інтернат №9
Кіровоградська філія 4 Барвінок
Криворізька філія          21 МКДБ №3
Луганська філія                10 Іллірійський ДД
Волинська РД (Луцьк)                       9 Сонечко
Західна РД (Львів)        44 Самбірський інтернат
Кримська РД (Сімферополь)     13 Керченський загальноосвітній інтернат
Сумська філія                        8 Сумський обласний притулок
Тернопільська філія                14 Пресвята родина
Харківська РД                           3 Харківський обласний притулок
Черкаська РД                       35 Канівський загальноосвітній інтернат
Чернігівська філія                 2 Чернігівський загальноосвітній інтернат
Чернівецька філія                17 Хотинський інтернат
Дніпропетровська РД 29 ДД №2
Миколаївська філія 16 Центр соц. Реабілітації "Соціальний готель"
Нікопольська філія 21 Нікопольський ДД
Донецька РД 8 Харцизький притулок
  279