СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку ОСЦПВ за всіма показниками

СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку ОСЦПВ за всіма показниками

Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкової «автоцивілки» за І квартал 2020 року.

Згідно з офіційними даними МТСБУ Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила свої позиції безперечного лідера на ринку ОСЦПВ – як за кількістю оформлених впродовж вказаного періоду полісів, так і за обсягом залучених страхових премій, а також сумою виплачених відшкодувань. Протягом січня – березня СГ «ТАС» було укладено 221 068 договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, що є найбільшим показником серед учасників ринку.
Загальна сума премій, зібраних за полісами «автоцивілки», склала 159,3 млн грн, що також є найвищим показником на ринку та на 19% перевищує обсяг платежів, залучених компанією, що стала срібним призером відповідного рейтингу.

Крім того, Страхова група «ТАС» очолила рейтинг страховиків, які працюють в сегменті обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, й за кількістю врегульованих страхових випадків та обсягом виплачених відшкодувань. Так, за три місяці СГ «ТАС» здійснила 4013 виплат за полісами ОСЦПВ на загальну суму 71,4 млн грн, що більш ніж на 25% перевищує обсяг відшкодувань, виплачених страховиком, що посів другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.