Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 1 мільярд гривень

Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 1 мільярд гривень

Страхова група «ТАС» встановила черговий рекорд в продажах - станом на 14 липня 2020 року обсяг страхових премій компанії перевищив 1 мільярд гривень!



Варто зазначити, що СГ «ТАС», яка впродовж останніх років міцно утримує лідерство на страховому ринку України, щороку демонструє колосальний приріст в продажах. Так, якщо за підсумками 2017 року обсяг надходжень компанії склав 1,024 млрд грн, то за результатами 2018 та 2019 років – вже 1,388 млрд грн та 1,815 млрд грн відповідно.

І ось черговий рекорд – мільярд гривень платежів було зібрано СГ «ТАС» фактично за півроку!

«Такі високі показники є, насамперед, свідченням правильності стратегії розвитку компанії, – каже Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук. – Ми завжди робили акцент на якості роботи продавців, систематичному підвищенню рівня їх кваліфікації та ефективності, що дозволяє їм збільшувати обсяги своїх продажів. З іншого боку, ми забезпечуємо своїм клієнтам насправді якісний сервіс та надійний страховий захист, завдяки чому вони почуваються впевнено за будь-яких обставин. Тож, зрозуміло, що за таких умов кількість наших клієнтів та обсяги продажів збільшуються щороку».

Нагадаємо, за даними авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками 2019 року Страхова група «ТАС» вчергове очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку страхування «Зелена картка», стала срібним призером рейтингу страховиків, які працюють на ринку добровільної «автоцивілки», та увійшла в ТОП-7 страхових компаній на ринку КАСКО.

Загалом за обсягом залучених премій – і валових, і чистих – СГ «ТАС» за результатами минулого року посіла третє місце на ринку.