СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих платежів

СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих платежів

Згідно з даними рейтингу Іnsurance TOP, в 2017 році Страхова група «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції на ринку. Зокрема, компанія увійшла в «трійку» найбільших страховиків країни за обсягом чистих платежів, тоді як за підсумками 2016 року посідала шосте місце у відповідній рейтинговій таблиці.

Водночас за обсягом страхових виплат СГ «ТАС» посіла сьому сходинку рейтингу – при тому, що рік тому займала дев‘яту.

В рейтингах найкращих страховиків в розрізі видів страхування компанія також значно покращила свої позиції. Так, Страхова група «ТАС» посіла четверте місце на ринку туристичного страхування, здолавши за рік дві сходинки у відповідній рейтинговій таблиці. Водночас обсяг страхових надходжень, залучених у 2017 році за договорами страхування на випадок хвороби, забезпечив СГ «ТАС» шосте місце у зазначеному рейтингу, тоді як за результатами 2016 року компанія була сьомою. Крім того, Страхова група «ТАС» посіла одинадцяте місце на ринку добровільного медичного страхування, в той час як за підсумками позаминулого року займала тринадцяту сходинку.

Покращила свої позиції Страхова група «ТАС» й на ринку страхування майна: компанія увійшла до ТОП-10 компаній, що працюють на ринку страхування від вогню, здолавши за рік дві сходинки у відповідному рейтингу. В свою чергу, за обсягом надходжень, залучених за договорами страхування майна, СГ «ТАС» посіла одинадцяте місце, «перестрибнувши» п‘ять сходинок порівняно з результатами 2016-го.

Окремо варто зазначити, що вперше за останні роки Страхова група «ТАС» увійшла до ТОП-20 найбільших страховиків на ринку страхування цивільної авіації, посівши дев‘яте місце.

Додамо, що за обсягом гарантійного фонду СГ «ТАС» наразі посідає четверте місце серед вітчизняних страховиків, за розміром резервів та показником власного капіталу – шосте, за обсягом активів – восьме.
Нагадаємо, за даними рейтингу Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує лідирувати серед автостраховиків країни. Так, за підсумками 2017 року компанія посіла друге місце на ринку обов‘язкової «автоцивілки», стала третьою на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та увійшла до ТОП-8 страховиків на ринку КАСКО. При цьому СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки».