За пошкоджений в ДТП Mercedes СГ «ТАС» виплатила понад 640 тис. грн

За пошкоджений в ДТП Mercedes СГ «ТАС» виплатила понад 640 тис. грн

Колосальними збитками обернулася автомобільна аварія, що сталася нещодавно на Житомирщині.

Автомобіль Mercedes GL450 під кермуванням страхувальника СГ «ТАС» було пошкоджено внаслідок зіткнення з мінівеном VW Caddy.
Водій Mercedes, рухаючись головною дорогою, не помітив, що з провулку виїжджає VW, та не встиг вчасно загальмувати. В результаті зіткнення, на щастя, ніхто з водіїв та пасажирів обох автівок не постраждав, однак пошкодження авто виявилися значними.
Так, за висновком експертизи, лише збитки власника GL450 внаслідок дорожньо-транспортної пригоди склали 646273 грн. Втім, самостійно сплачувати за ремонт пошкодженого в аварії автомобіля йому не довелося – завдяки вчасно оформленому договору страхування «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».

Отримавши повідомлення від клієнта про інцидент, страховик одразу взявся до вивчення обставин пригоди. За його результатами випадок було визнано страховим та прийнято рішення про виплату належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків. Виплату було перераховано на СТО, де здійснюватиметься ремонт пошкодженого автомобіля.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посіла провідні позиції на ринку автострахування України як за обсягом залучених платежів, так із за сумою здійснених виплат. Так, за останніми даними, щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,81 млн грн, з яких 2,24 млн грн – за полісами ОСЦПВ та «Зелена картка», а також договорами КАСКО.