СГ «ТАС» виплатила 394 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 394 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Будівництво – це завжди зона ризику та підвищеної небезпеки. І, як з’ясовується, не лише для людей.
Надзвичайна подія із застрахованим СГ «ТАС» вантажним автомобілем Mercedes-Benz Actros сталася на одному з будівельних майданчиків на Кіровоградщині.

Під час розвантаження будівельних матеріалів впав кузов вантажної машини, пошкодивши шину переднього колеса і диск заднього, а заразом «потягнувши» за собою причеп.

Годі й казати, що збитки внаслідок прикрого інциденту виявилися чималими. Втім, сплачувати за ремонт пошкодженого транспорту власникові машини не довелося – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від Страхової групи «ТАС».

Вивчивши обставини пригоди, страховик визнав випадок страховим та прийняв рішення про відшкодування клієнтові понесених ним збитків. Так, виплата за пошкоджену вантажівку склала 394537 грн.

Нагадаємо, СГ «ТАС» вже давно міцно утримує позиції лідера на ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань. Так, за даними впливового профільного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку обов’язкового та добровільного страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного транспорту, а також увійшла в ТОП-7 найбільших страховиків на ринку страхування КАСКО.

В цілому за обсягом залучених платежів – як валових, так і чистих, – СГ «ТАС» за результатами шести місяців поточного року традиційно входить в «трійку» лідерів вітчизняного страхового ринку.