Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 332 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 332 тис. грн

 На жаль, якість українських доріг залишається не найкращою: вибоїни, ями, нерівності покриття – все це більше іноді нагадує смугу перешкод, пройти яку «без втрат» вдається далеко не всім водіям. 

Не вдалося це і водієві вантажного автомобіля Mercdes Actros, який потрапив в аварію на трасі в Рівненській області. Колесо фури на повороті потрапило в глибоку вибоїну, в результаті чого її повело і велика машина, вилетівши на узбіччя, перевернулася. Внаслідок ДТП було пошкоджено правий бік вантажівки.

Страхова група «ТАС», де машину було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та прийняла рішення про виплату страхувальникові відшкодування в розмірі завданих йому збитків. Сума виплати склала 332205 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» наразі є одним з беззаперечних лідерів ринку автострахування в Україні як за сумою залучених премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань. Так, за інформацією даними авторитетного спеціалізованого видання Insurance TOP, СГ «ТАС» посідає перше місце серед компаній, які працюють на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», а також входить до «десятки» найбільших страховиків на ринку КАСКО.

Залишається додати, що за підсумками минулого року, за даними офіційної звітності, компанією було укладено сумарно 2,38 млн договорів страхування, з яких 963687 полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, 182805 – договорів добровільної «автоцивілки» та 42388 договорів КАСКО.

Загалом в 2019 році саме Страхову групу «ТАС» обрав своїм страховиком 1181261 клієнт.