За пошкоджену в Польщі вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 384 тис. грн

За пошкоджену в Польщі вантажівку СГ «ТАС»  виплатила понад 384 тис. грн

Інцидент із застрахованим СГ «ТАС» вантажним автомобілем MAN TGX стався на території Польщі. Проходячи поворот, водій на слизькій після дощу трасі не впорався з керуванням, не зміг втримати в заносі машину, і вона з’їхала з дороги, влетівши у відбійник. В результаті аварії було серйозно пошкоджено кабіну тягача – крила, двері, капот, бампер, решітку радіатора тощо.

При цьому загальні збитки власника вантажівки внаслідок пошкодження авто склали 384356 грн. Саме цю суму і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості відшкодування за укладеним договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, як свідчать рейтинги впливового видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку автострахування України. Так, за підсумками І півріччя СГ «ТАС» підтвердила звання лідера ринку обов’язкової «автоцивілки» та традиційно увійшла в ТОП-10 найбільших страховиків на ринку КАСКО. Крім того, компанія виборола почесне «срібло» на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

В цілому за результатами шести місяців поточного року СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку автострахування – як за сукупною сумою платежів, залучених за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та КАСКО, так і за обсягом страхових відшкодувань, виплачених за ними.