Понад чверть мільйона гривень виплатила Страхова Група «ТАС» за договором КАСКО

Понад чверть мільйона гривень виплатила Страхова Група «ТАС» за договором КАСКО

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Land Cruiser, сталася у Львові.

На проїжджу частину вулиці з одностороннім рухом, якою їхав позашляховик, з двору одного з будинків несподівано напереріз вискочила інша машина, водій якої не врахував дорожню обстановку та своєчасно не переконався у відсутності перешкод. Незважаючи на зусилля водія Land Cruiser, який застосував екстрене гальмування, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті аварії було серйозно пошкоджено обидві автівки. Зокрема в застрахованого позашляховика було пошкоджено передню частину: розбито бампер, блок-фару, решітку радіатора, капот.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, не гаючи часу, взялася до вивчення обставин пригоди. За результатами розслідування було прийнято рішення про визнання випадку, що стався, страховим та оперативну виплату клієнтові належного за договором «Правильне КАСКО» страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що, за оцінкою експертизи, склали 250301 грн.

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» входить до числа лідерів страхового ринку України за показником швидкості врегулювання страхових випадків. Так, за останніми даними, середній строк здійснення СГ «ТАС» виплати за договором КАСКО складає 14 днів. При цьому у 30% випадків виплата страхового відшкодування здійснюється страховиком в термін до п’яти днів, ще у 42% випадках – впродовж 15 днів. Водночас середній строк врегулювання СГ «ТАС» страхового випадку за полісом обов’язкової «автоцивілки» становить 38 днів з моменту отримання страховиком заяви на виплату. При цьому, як свідчить статистика минулого року, кожна десята страхова подія за полісом ОСЦПВ врегульовується Страховою групою «ТАС» протягом п’яти днів, що є рекордним показником для вітчизняного ринку.