За пошкоджений бампер спорткару СГ «ТАС» виплатила понад 444 тис. грн

За пошкоджений бампер спорткару СГ «ТАС» виплатила понад 444 тис. грн

Більшість автомобілістів впевнені, що, залишаючи своє авто на парковці, вони можуть не хвилюватися за нього. Адже тут ніби все під наглядом та під контролем. Однак, як свідчить практика, насправді це не зовсім так – навіть на облаштованій стоянці ваш автомобіль не перебуває в повній безпеці. Нещодавно в цьому мав прикру нагоду переконатися один із страхувальників Страхової групи «ТАС», власник шикарного спорткару Lotus Exige. Повернувшись на стоянку, де залишив свій автомобіль, він знайшов його «посунутим» з місця та з пошкодженим переднім бампером. Інцидент стався в Києві.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про подію, яку згодом було визнано страховою, оперативно взялася за вивчення обставин справи, за результатами якого було прийнято рішення про виплату власникові спорткару відшкодування в розмірі заподіяних збитків. Сума виплати склала 444705 грн.
Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять різних програм страхування на вибір автовласника. Так, за програмою «1 зірка» кожен автомобіліст може застрахувати свого «залізного коня» на випадок викрадення чи знищення. За програмою «2 зірки» автомобіль до того ж страхується на випадок пошкоджень, в тому числі розбиття скла. Автовласники, які обирають «3 зірки», крім того, також можуть розраховувати на виплату без надання довідки компетентних органів. В свою чергу, програма «4 зірки» забезпечує також захист на випадок навіть дрібних пошкоджень авто, спричинених різними подіями. А максимальний страховий захист транспортного засобу забезпечує програма «5 зірок», що передбачає, окрім перерахованих вище переваг, розширене страхове покриття, в тому числі на випадок гідроудару, пошкодження або викрадення номерних знаків, шин, дисків тощо, VIP-сервіс та прискорену виплату страхового відшкодування.
Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» складає від 0,99%.