За пошкоджене в пожежі авто СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн

За пошкоджене в пожежі авто СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн

Інцидент, внаслідок якого було серйозно пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Land Rover Range Rover, сталася в Рівному.

Напередодні ввечері власник позашляховика, як завжди, залишив авто на парковці біля свого будинку. А вже за кілька годин йому телефоном повідомили, що машина палає. Викликані пожежні оперативно загасили полум’я, але на той момент позашляховик вже майже повністю вигорів.

За попередніми даними, пожежа виникла внаслідок самозаймання автомобіля, а ось що саме стало його причиною, наразі з’ясовують правоохоронці.

В свою чергу, Страхова група «ТАС», де позашляховик було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», оперативно вивчивши обставини пригоди, прийняла рішення про визнання його страховим випадком та виплату клієнтові належного відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що склали 550057 грн.

Нагадаємо, СГ «ТАС», що вже давно міцно утримує лідерські позиції на ринку страхування, щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,25 млн грн відшкодувань, з яких 2,65 млн грн – за договорами автострахування, зокрема полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.

Залишається додати, що, за статистикою минулого року, Страховій групі «ТАС» довірили свій страховий захист 1181261 клієнт. Страховиком було укладено загалом 2,38 млн договорів страхування, в тому числі 963687 полісів ОСЦПВ, 182805 договорів добровільної «автоцивілки» та 42388 договорів КАСКО.