Понад 779 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за викрадене авто

Понад 779 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за викрадене авто

Правоохоронці б’ють на сполох: незважаючи на те, що кількість випадків угонів авто у нас нібито зменшується, злочинці стають дедалі зухвалішими, викрадаючи транспортні засоби прямо серед білого дня.

Саме такий прикрий випадок стався в Києві з одним із страхувальників СГ «ТАС», власником автомобіля Toyota Camry. Залишивши близько 12 години дня свою автівку неподалік від бізнес-центру, куди мав заїхати у справах, її власник аж ніяк не очікував, що за двадцять хвилин його відсутності залишене авто безслідно зникне. Але вийшло саме так. При цьому викрадачів не зупинило навіть те, що авто було припаркове на людному місці.

Клієнт СГ «ТАС» одразу звернувся до правоохоронних органів із заявою про викрадення свого автомобіля, однак проведені поліцією розшукові заходи бажаного результату не принесли: про долю зниклої автівки й досі нічого не відомо.

В свою чергу, Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про події, що може бути визнаною страховою, оперативно взялася до вивчення обставин справ. Страховиком було прийнято рішення про визнання інциденту страховим випадком та виплату належного за договором «Правильне КАСКО» страхового відшкодування, що склало 779205 грн.

Зазначимо, що Страхова група «ТАС» за останні роки суттєво зміцнила свої позиції на ринку автострахування України, ставши одним із його визнаних лідерів. Зокрема, за підсумками минулого року СГ «ТАС» увійшла до «десятки» найбільших страхових компаній України на ринку КАСКО та очолила рейтинг страховиків на ринку обов’язкової «автоцивілки» як за обсягом премій, так і за сумою виплат.