За ремонт Skoda СГ «ТАС» заплатила понад 420 тис. грн

За ремонт Skoda СГ «ТАС» заплатила понад 420 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС», перерахувавши понад 420 тисяч гривень страхового відшкодування на рахунок автосервісу, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автомобіля Skoda Superb, застрахованого за договором «Правильне КАСКО».

Аварія, в якій було пошкоджено авто, сталася в Києві. При повороті ліворуч в Skoda врізався інший учасник дорожнього руху на автомобілі Chery. В результаті зіткнення застрахований СГ «ТАС» автомобіль зазнав значних пошкоджень кузова. За результатами проведеної експертизи, загальний збиток власника автівки внаслідок ДТП склав 426096 грн. Саме цю суму оперативно та в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором КАСКО.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» – один з найпопулярніших в українських автовласників страхових продуктів , що забезпечує оптимальний захист на випадок будь-яких негараздів, що можуть статися в дорозі. Договором передбачено покриття максимального набору страхових ризиків, розширені можливості щодо виплат без довідок компетентних органів, компенсація витрат на порятунок авто, евакуатор тощо.

Страхові виплати за договором «Правильне КАСКО» в разі пошкодження застрахованого транспортного засобу здійснюються впродовж 15 днів, а в разі його знищення чи викрадення – впродовж 25 робочих днів.