Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений BMW перевищила 484 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений BMW перевищила 484 тис. грн

Аварія із застрахованим позашляховиком BMW Х3 сталася на одному з київських мостів в годину «пік». Під час руху в автомобіль клієнта Страхової групи «ТАС» врізався ВАЗ, водій якого, виконуючи обгін, належним чином не оцінив дорожню обстановку та допустив зіткнення з BMW, що їхав попереду. В результаті аварії було пошкоджено ліву частину кузова застрахованого автомобіля, зокрема, деформовано задні і передні двері. За висновком експертів, внаслідок аварії та пошкодження авто збитки власника позашляховика сягнули 484 532 грн.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховим випадком та прийняла рішення виплатити за укладеним договором «Правильне КАСКО» належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків. Кошти було перераховано на рахунок автосервісу, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.

Нагадаємо, за останніми даними профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку автострахування України. Так, компанія очолює рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», посідає друге місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить до «десятки» найбільших страховиків в сегменті КАСКО.

Додамо, що за підсумками 2018 року на договори автострахування припало 81% виплат СГ «ТАС». Так, за статистикою, минулого року Страхова група «ТАС» щоденно виплачувала за укладеними договорами страхування в середньому 2,18 млн грн відшкодувань, з яких 1,83 млн грн – за договорами КАСКО, ОСЦПВ та «Зеленою карткою».