СГ «ТАС» виплатила 350 тисяч грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 350 тисяч грн за договором «Правильне КАСКО»

Менше двох тижнів знадобилося Страховій групі «ТАС», щоб врегулювати страховий випадок, який стався із застрахованим автомобілем Audi Q7 в Києві.

Аварія із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» кросовером сталася на вулиці з одностороннім рухом. На дорогу, якою рухався Audi Q7, з подвір’я житлового будинку несподівано різко виїхав автомобіль Skoda Fabia, водій якого, не врахувавши складні погодні умови та не переконавшись в безпечності замисленого ним маневру, намагався «проскочити» перед кросовером замість того, щоб пропустити його. Зважаючи на те, що дорога була вкрита кригою, екстрене гальмування, застосоване страхувальником СГ «ТАС», не запобігло аварії. В результаті зіткнення було пошкоджено крило Audi, передній бампер, капот та решітку радіатора.
При цьому, за результатами проведеної Страховою групою «ТАС» експертизи, збитки клієнта компанії склали 350000 грн. Вивчивши обставини справи та визнавши подію страховою, СГ «ТАС» оперативно врегулювала її, виплативши клієнтові належне страхове відшкодування в повному обсязі. Кошти було перераховано на СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автомобіля.

Нагадаємо, згідно з результатами фінансової діяльності страховика за 2018 рік, кількість автомобілістів, які довіряють захист своїх транспортних засобів саме Страховій групі «ТАС», проводжує стрімко зростати. Так, обсяг надходжень СГ «ТАС» за договорами КАСКО за підсумками року сягнув 255,03 млн грн – це на 51,2% перевищує суму премій, залучених страховиком за договорами страхування наземного транспорту в 2017 році.