СГ «ТАС» виплатила понад 211 тис. грн за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила понад 211 тис. грн за договором КАСКО

Страхове відшкодування в розмірі 211 929 грн виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнту, власникові автомобіля Kia Sportage.

Машину, застраховану за програмою «2 зірки» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок», було серйозно пошкоджено в результаті ДТП. Рухаючись слизькою дорогою, водій не впорався з керуванням, внаслідок чого автівка з‘їхала з траси, перевернулася та впала під міст у річку. Аварія сталася у Київській області.

Виконуючи свої зобов‘язання за договором страхування, Страхова група «ТАС» оперативно врегулювала страхову подію, виплативши належне страхове відшкодування і таким чином прискоривши ремонт автомобіля.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» - інноваційна розробка Страхової групи «ТАС», що включає в себе п‘ять програм страхування наземного транспорту, з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. Зокрема, за програмою «1 зірка» автовласник може застрахувати свою машину лише на випадок значних збитків – внаслідок знищення або викрадення. В свою чергу, програма «2 зірки» передбачає також виплату страхового відшкодування в разі серйозних та середніх пошкоджень транспортного засобу. За умовами програми «3 зірки» СГ «ТАС» також бере на себе зобов‘язання відшкодувати збитки, спричинені навіть дрібними пошкодженнями. Програмою «4 зірки», окрім всіх зазначених вище випадків, передбачено також вільний вибір СТО страхувальником та здійснення виплати без довідок компетентних органів. Відповідно, за програмою «5 зірки» страхувальникові гарантується всебічний страховий захист його автомобіля, розширене страхове покриття, прискорена виплата страхового відшкодування та чимало інших приємних бонусів.

Таким чином, в залежності від власних потреб та фінансових можливостей в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» кожен автовласник може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту, що відповідає найвищим європейським стандартам.

Залишається додати, що мінімальний тариф за договором становить 0,99%.