Відшкодування СГ «ТАС» за викрадений автомобіль перевищило 245,5 тис. грн

Відшкодування СГ «ТАС» за викрадений автомобіль перевищило 245,5 тис. грн

245 546 грн виплатила Страхова група «ТАС» за викрадений у Луцьку автомобіль Toyota. Залишивши автівку без нагляду буквально на півгодини, після повернення автовласник на місці її не виявив. Пошуки викраденої машини по гарячих слідах результатів не дали.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та прийняла рішення про виплату належного за договором страхового відшкодування.

Зазначимо, що автомобіль було застраховано в СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, за даними Генеральної прокуратури України, за дев‘ять місяців поточного року в цілому по країні офіційно було зареєстровано 6 982 випадки викрадення транспортних засобів, 6 548 з яких належали приватним особам.

Як свідчить практика, більшість викрадених автомобілів, попри всі зусилля правоохоронців, так і залишаються у розшуку, адже або розбираються одразу зловмисниками та продаються запчастинами, або перенаправляються замовникам викрадення.

За таких обставин автострахування залишається чи не єдиним способом для автовласників убезпечити себе на випадок будь-яких негараздів та мінімізувати значні фінансові втрати в разі викрадення авто.

Варто зазначити, що лінійка СГ «ТАС» включає в себе цілу низку страхових продуктів, що забезпечують гідний страховий захист транспортних засобів як за обмеженим, так і за повним переліком страхових ризиків. Так, за бажанням автовласники можуть застрахувати своє авто виключно на випадок незаконного заволодіння або знищення. Мінімальний страховий тариф при цьому становитиме лише 0,99%.