За двома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 328 тис. грн

За двома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила  понад 328 тис. грн

Щодня зміцнюючи свої позиції на ринку автострахування України, Страхова група «ТАС» продовжує демонструвати стрімке збільшення обсягу страхових надходжень та, відповідно, виплат за договорами КАСКО.

Так, лише за двома договорами автострахування минулого тижня страховик виплатив сумарно понад 328 тис. грн.
Зокрема, 158 799 грн було відшкодовано власникові автомобіля Skoda Fabia, пошкодженого в ДТП, що сталася в Дніпропетровській області. Водій застрахованого автомобіля не врахував дорожню обстановку, в результаті чого допустив зіткнення з вантажівкою MAN, що рухалась попереду. Внаслідок аварії було пошкоджено передню частину Skoda, в тому числі деформовано передній бампер, капот, решітку радіатора, розбито фари. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» оперативно та в повному обсязі відшкодувала суму заподіяних страхувальникові збитків.

Водночас сума страхового відшкодування за іншим договором КАСКО перевищила 169 тис. грн. Автомобіль Audi Q7 отримав пошкодження внаслідок наїзду на собаку, який несподівано вискочив на трасу. ДТП сталася на Київщині. В результаті пригоди в Audi було деформовано бампер та пошкоджено радіатор. Авто було застраховано в СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО». За висновком експертів, сума заподіяних автовласникові внаслідок аварії збитків склала 169 330 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховою та перерахувала своєму клієнтові належне страхове відшкодування.