СГ «ТАС» виплатила 233 тис. грн за розбитий Renault

СГ «ТАС» виплатила 233 тис. грн за розбитий Renault

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Renault Duster, сталася на території Росії.

Водій застрахованого кросовера, йдучи на обгін авто, що рухалось перед ним, не врахував, що напередодні пройшов рясний дощ. В результаті на слизькій трасі не впорався з керуванням, машину винесло на узбіччя та вона влетіла в кювет.

Внаслідок аварії кузов автомобіля було серйозно пошкоджено, зокрема, розбито вітрове скло та фари, деформовано крила та двері. Загальний збиток власника Renault Duster, за оцінкою експертів, склав 233 тис. грн.

Саме цю суму й перерахувала Страхова група «ТАС» на рахунок СТО, де здійснюватиметься ремонт машини. Авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, за даними авторитетного профільного видання Insurance TOP, за підсумками 2017 року Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції на ринку автострахування. Так, компанія посіла друге місце на ринку обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та третє – на ринку добровільної «автоцивілки», традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки», та увійшла в «десятку» найпотужніших страховиків на ринку КАСКО.